Oplichten gaat gewoon door

Het weekend is amper net een paar dagen voorbij en de eerste gedupeerde melden zich al. We weten dat Margretha zich niets aantrekt van haar (wanprestaties) gedrag en gaat gewoon onverminderd door. Hier spekt ze haar prive rekening bij de SNS waarmee ze BTW rekent en zakelijke transacties voert op een prive rekening. Het frappante is dat de BTW helemaal niet geldig is omdat ze vanuit Belgie handelt en in Nederland helemaal geen onderneming heeft.

Dit soort berichten worden niet alleen doorgestuurd naar de SNS maar ook journalisten. Dit om de ernst van de situatie te kenmerken. Het bovenstaande is een standaard riedeltje dat ieder weekend opnieuw wordt uitgevoerd. Klant besteld, ja hoor, deze mooie dame hebben we voor u, doet alles wat u wilt, voor maar € 170 euro. Klant besluit te betalen (per bank, wat stom) en krijgt de verkeerde toegestuurd.

Met een vlugge smoes wordt dan bedacht dat het om de verkeerde dame ging, en dat een nieuwe dame reeds onderweg is. Je raadt het al. Die komt niet aan. Die zal er ook niet komen. En ze wuiven het weg met ze stonden voor uw deur maar u deedt niet open. En zo gaat het ieder weekend opnieuw met een klant of 10 gemiddeld. De helft hiervan durft nog niet eens uit de kast te komen.

SNS is met de tot zoverre alle bewijsstellingen ook getipt. Met een slimme inhouse onderzoek kunnen ze zelf ook wel uitgaan dat de geleverde informatie ook klopt ten opzichte van de activiteit op rekening van van de laar. 🙂 Ga zo door. Je doet het allemaal zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *