Oplichting sinds 2005

Alle gemaakte aantijgingen, komen natuurlijk niet zonder bewijs. Dankzij enkele mensen wisten we eindelijk de grip te krijgen over wat er echt reilt en zeilt binnen de organisatie. Het is algemeen bekend dat waar een enige vorm van organisatie sprake is het al vrij lastig is om hard bewijs te krijgen. Wanneer je de stukken van vandaag vergelijkt met berichtgeving uit begin 2006, ruim 14 jaar geleden inmiddels, dan weet je dat dit ook de manier van werken al die jaren is geweest waar mensen stelselmatig werden bedrogen en opgelicht. Zie Ijsberenforum.com ter voorbeeld (2006) en een draadje op Hookers.nl. Het is algemeen bekend dat deze bureau’s juist gemeden moesten worden, maar nieuwe en onervaren klanten die nog nooit eerder een dame hebben besteld komen van een koude kermis thuis.

Wanneer Nirvana dus in een artikel van de telegraaf aankaart dat alleen de slechte dingen zouden worden gepubliceerd of zelfs Mensen doelbewust zitten te framen naar haar oh zo goede organisatie toe. Nee hoor. Er staan teminste 5 mensen in de rij die zaken hebben gedaan met van de laar en die aankaarten dat ze de boel bij elkaar liegt. Vooral op gebied van betalingsafspraken is het namelijk extreem moeizaam.

Webdesigners, webmasters, site bouwers, producers (en vrij recent nog sluiten allemaal in de rij met openstaande posten. Zelfs in het eerdere gelinkte artikel van de telegraaf of Eindhovens dagblad wordt gesproken over niet betaalde facturen van verschillende partijen die zaken hebben gedaan met elkaar. Natuurlijk, allemaal framing. Boze mensen die alleen maar afgunst over de rest hebben. Deze vrouw is een fantast. Verzint dingen ter plekke en valt zelfs door de mand door te verkondingen een afspraak te hebben met een medewerker van Zedenpolitie die er al meer dan een half jaar al niet meer werkzaam is.

Aangiftes zouden ook wel even worden gedaan. Ook daar wordt geen Blad voor de mond genomen het nog in te wrijven via een voicemail. Met wat slim navragen kwamen we er al snel achter dat de zgn aangiftes gewoon gebakken lucht zoals altijd bleek te zijn. Veel geloofwaardigheid heeft ze ook niet meer. En een carriere verder dan een voorprogramma zat er ook niet in. Wist je dat radiostations flinke duiten met contant geld aannemen om je songs merendeels over de dag te laten spelen? So much voor een radiostation met smaak voor muziek. Uiteindelijk bepaald geld ook maar wat er op de nederlandse radiozenders afgespeeld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *